SWEET SONG

Tuesday, 18 September 2012

just want to you know

opening
tiada apa yg lebih bermakna jika dalam hidup ini tak ada someone and friends dalam kehidupan.
hidup tak kan jadi lebih sempurna jika tiada mereka :)

i can feel bad and lonley if i lose them form my life
                                                           
FATIN HASRIN BINTI HASMAN
                      budak ini degil plus kuat menganjing tpi aku tetap syg dia sebab dia selalu dgn aku..
   dia nie gile2 sikit bila melayan kepale dia..haha.dia nie tak habis2 tiang dua dia.tp aq happy dgn dia.
                                                                   iloveyou gemok
                                                         
                                                     MUHAMMAD HIQAL BIN TALIB
             budak ini kekasih hati fatyn,budak ini puwn sama degil mcm awek dia tpi dia nie jenis
             yg tak kesah..dia jugak pernah bagi aku nasihat and bg aku semangat.dia jgak banyak
             tolong aq..thnks hiqal.kau jaga fatyn baik2 ok..sayang kau :)
MOHD AZIZUL BIN NAZRI
budak ini aku panggil dia adik,dia banyak tolong aku masa aq gaduh and down dgn seseorg
                                    dia ini jugak yg banyak nasihat and ajarkan org yg aku sayang..
                                                          thanks adik,akk sayang kau larh

FARAH HAZIRA BINTI OSMA
budak kecik yg jdi tempat aku bergosip,haha..dia gak selalu tlng aku psl someone..
                                    dia ini jgak larh yg paling rapat dgn org yg aku sayang.thnks fara..
                                                                        loveyou ketot

                                                                  IZYAN SUKIMIN
                             budak ini aku baru jep kenal dgn dia tp aku dah suka berkawan dgn dia..
                                 first time hari tu aku jumpa dia,kecik and rendah saja orgnye
                                                  loveyou yan walaupun kita baru berkenal :)

                                                                 AMIRUL SAFWAN
              buah hati izyan :) ..budak ini sangat degil and dia ini suka dengki aq..ta pew dik walaupun
kau kuat dengki,menganjing and menyakat aq..tp aq tetap happy dgn kau dik..
sayang kau larh budak gemok.

MUHD NOR BIN ISKANDAR
dia ini aku baru saja kenal..tp dia ini antara yg paling gila and suka buat org lain berdekah
                                      dgn dia..tak pernah tak ketawe bila dgn budak nie.haha.
thanks doe.kau larh yg jadi penghibur untuk kita org semua.syg kau jgak.

                                                                    ADIN KASMAN
       budak yg asal boleyh and jenis selambe saja..bodyguard aq..dia ini tak boleyh jumpe aku if jumpa jep   nnti mula ar cari pasal,cari gado plus tumbuk2 aku..siotkan?btw syg kau ar der.
                                                              
                                                                           MUHD ALIP
   budak nie asyk sebok gn khatijah dia.haha.pipi dia tembam.haha.yg adin and mad nor skew mnyakat dia
    and ckp dia babi kenyang.haha.sian kan dia..lyn dia nie best gak..kdang2 dia skew nganjing aq.siot kan
                                                             btw syg kau dak tembam :P
ASRIN ASUAD BIN ASNI
budak nie aq dah lama tak nmpak mana nth tercampak..budak nie lyn dia boleyh tahan jgak ar..
                              tp dia jrang lpak gn kite owg dah maklum larh bz dgn awek gitu.ngee..
                              hope berbahagia dgn awek tersyg.thnks hri tu tlng and follow g beraya :)

MUHAMMAD ZARITH SYAFIQ BIN ZAZALI
something about this boy but i can't say about he for now..
secret about this boy in my.
but i.........

close
untuk pengetahuan kowg.aku tersangat larh syg kowg sesangat.aku happy dapat knal,hangout dgn kowg semua..rasa mcm susah sgt nak hilang kowg semua.aku dah anggap kowg semua mcm adik2 aku.aku sayang kowg semua and aku tak pernah beza bezakan kowg..semua sama dimata aku..aku happy bila kowg happy,aku sedih bila kowg sedih..jgn biarkan persahabatan terhenti selagi persahabatan tu still boleyh go on..aku hargai kowg yg dah ada depan mata aku..aku hargai kowg yg sentiasa enjoy,happy,always nak buat aku gelak and always tolong aku..thnks weyh..and thnks for allah sbb mencipta kowg untuk aku..aku tak nak hilang kowg..iloveyou..

persahabatan tidak boleyh dibeli dgn wang ringgit,persahabatan jgak tidak boleyh diberi dgn kemewahan.aku hargai kowg and kowg perlu tahu aku tidak akan pernah lupa or anggap kowg seperti tisu.aku tak kan buat kowg sesuka hati..aku sayang kowg and aku akan sayang kowg sampai bila2..
tiada yg terindah melainkan bersama kowg..iloveyou
take care..

end off about you all. <3
created form me




Wednesday, 12 September 2012

Hari terakhir aku di kota tinggi and majlis perkahwinan makcik izyan sukimin

hai.hai.hari ini 26.8.2012 hari last aku dkt kota beraya.huhu.btw semalam majlis perkahwinan akk aku,malam tu aku terus demam haha.siankan aku,maybe sebab penat sgt larh kot.hari ini aku gerak g kota lagi sbb hari ini ada majlis perkahwinan makcik izyan kot..time tu tgh hujan pulak tu..aku dah larh tgh demam.sedih2.hehe.aku hantar budak2 ini fatyn,haiqal and mad nor dkt cc then aku pegi rumah zizul sbb zarith saya ada di situ.lepak2 jap dgn dia org and then tnggu zizul nak bersiap nak g rumah izyan.zarith saya try bawak kereta maklum larh dah lama tak bawak kereta kan..dulu masa aku duduk dkt kota aku suka ajar dia bawak kereta,ni dah lama dia tak bawak kereta..rasa mcm kelakar pulak.hahaha.dah larh time tgh hujan pulak tu dia bawak,risau aku..hehe.mengelabah dia..sampai mak zizul ckp dah larh tak reti bawak kereta,kau biar jek larh zarith akk tu yg bawak.haha.sian dia.then aku kuor time tu tgh hujan..haha,zizul marah zarith dia ckp kak kau dah larh demam kau pulak yg keluar.patutnya zarith.hehe.tak pe larh..aku tak nak zarith aku demam pulak.hehe :) ..then pergi larh ambik fatyn,haiqal and mad nor dkt cc..masa nak ondway pergi rumah izyan dekat taman kota tu budak2 ini boleyh hisap rokok pulak dlm kereta..aku dah larh tgh demam,selsema..dia org boleyh hisap rokok habis aku terbatuk2 dah larh tgh drive kereta masa tu..batuk2 macam nak muntah aku di buatnya..haha..risau budak2 ini..lagi2 zarith :) ..tahu pulak risau dah tahu aku tak boleyh bau asap rokok yg si zarith,zizul and mad nor boleyh hisap rokok pulak..then berhenti dkt tepi aku muntah,aku ckp aku ok,aku nak drive tp zarith and budak2 ni tak bagi.dia suruh haiqal yg bawak.then aku bior jep larh haiqal yg bawak.korg nak tahu tak zarith risau gile dkt aku masa tu seboleyh2 pakse budak2 ini cari kedai runcit nak beli air and panadol untuk aku..iloveyou larh syg..dia suapkan aku panadol and then bg aku minum air..sayangnye dia dkt aku..tak sangke aku..then dia belai2 and kiss dahi aku..atoto sweet nye awak sayang..then sampai jep dekat rumah izyan budak2 ini keluar dulu..yg zarith teman aku dulu sbb aku tgh demam kan?then dia tolong sikat kan rambut aku..aduh hai..sumpah aku sayang kau sangat zarith..masa dkt majlis tu zarith suapkan aku mkn..aduhhh mcm kite org pulak yg kawin..hehe..aku sayang kau sangat muhammad zarith syafiq.aku tak nak hilang kau dalam hidup aku..seriesly..lepas habis dari majlis nie..aku hantar dia org balik..aduhh..aku rasa mcm tak nak bg zarith lepas dari aku..tp aku terpakse gak sbb aku nak kena balik melake ptg tu..selamat tinggal MUHAMMAD ZARITH SYAFIQ BIN ZAZALI,zizul,fatyn,haiqal and mad nor..jaga diri baik2.nnti ada masa kita jumpe lagi ok..to zarith saya..kau jaga diri kau baik2 ea..jaga kesihatan tu..btw study hard,awak tu dah nak PMR jgn noty2 ea?aku selalu ada dgn kau and sayang kau sgt2..iloveyou forever and ever..tak nak hilang kau dlm hidup aku..untuk kowg jgn ambik muhammad zarith syafiq bin zazali dari aku ok??aku tak boleyh tak ada dia dlm hidup aku..bak kata zarith dkt aku..dewi milik zarith and zarith milik aku..so please jgn ambik dia dari aku..iloveyou muhammad zarith syafiq..hope everlasting :)


PICTURE 1 : dia tengah suap aku mkan mase ini tapi aku sebuk ambik pic dia.
iloveyou :)


PICTURE 2 : bersama adik aku are mie rul.budak ini degil sangat kuat menganjing aku.
tpi aku have fun dkt dia.syg kau larh adik :)

PICTURE 3 : bersama adik aku jugak izyan sukimin and muhammad zarith
sayang korg ketat2 :)


PICTURE 4 : bersama dia.aku sayang kau larh zarith

PICTURE 5 : like a sister and brother but he is my love
iloveyou sayang


PICTURE 6 : dia lelaki yg aku sayang muhammad zarith syafiq bin zazali
iloveyou,imissyou,ineedyou for every time,every day and till die :)
jgn pergi dari aku and aku tak kan pergi dari kau
 
end off this day :)

Tuesday, 11 September 2012

MAJLIS PERKAHWINAN MY SISTER 25.08.2012

    hye guys aku nak cerita sikit ini pasal majlis perkahwinan dua org akk aku yg berlangsung pada 25.8.2012 bertempat di dewan serbaguna taman kota jaya,kota tinggi hari tu..tema akk aku warna purple.cntik colournya.hehe.btw meriah jgk larh kan majlis akk aku nie walaupun mmbe2 aku ramai yg tak dtg,ta pew aku paham mybe busy beraya larh kot..huhu.btw ramai kawan2 papa and mama,kawan2 akk aku ckp dkt aku kenape aku tak sekali kawin saing dgn akk aku dua org tu.haha.rase kelakarkan?umur baru 18 tahun dah nak dirikan rumah tangge,mmng tak larh cite nye.hehe.lgi puwn aku tak ready lagi jdi isteri org..so relax dulu..saing dgn abg aku jep larh nnt kawin.huhu.for sure aku nak say thanks dekat mmbe2 aku,mama zahura and dkt semua org yg sudi dtg majlis akk aku ini..meriah majlis tu dgn kehadiran korg :) ..btw thanks jugak dekat org yg pling aku sayang MUHAMMAD ZARITH SYAFIQ BIN ZAZALI kerana dah sudi dtg dkt majlis akk aku ni..for you all information ramai mmbe2 aku ini asyk tnye dia ini mane,tak dtg kew majlis akk aku ni.aku ckp jep ar dtg..dia org tnye mybe sbb aku nan zarith ini asyk slalu sama2 jep kot dulu and tak pernah berengang..aku fikir dia tak dtg rupenye dtg..thnks my dear.iloveyou so much..kawan2 aku yg lain fatyn,haiqal,mad nor,adin,acha mahfiz,zizul,acha,ain,aimi,wan,kecik,iftikal,ika,lynda,boboy, angah and ramai lagi larh..thnks tau korg sbb dah dtg.aku hargai :) ..for the lastly aku doakan dua org akk aku iaitu nice and melia akn bahagia dgn suami dia org sampai ke anak cucu,harap rumah tangge korg akn bahagia and harmoni..semoga mendapat anak2 yg soleh and soleha..aku sayang korg sangat2 :) ..iloveyou..


                  *antara-antara picture semasa majlis perkahwinan kedua akk aku :)
PICTURE 1:ini larh akk first aku nice farjuna bersama husband dia

PICTURE 2:ini pulak akk kedua aku melia farjuna bersama husband dia

PICTURE 3:yea picture bersama akk first aku and husband dia,aku bersama my dear zarith

PICTURE 4 :bersama si dia iloveyou more,more and more
                                        look baju kami sama colour,kami kawin jugak.haha

PICTURE 5:aku suapkan dia kek..mcm kita org pulak kan yg kawin.hehe.
btw aku sayang dia sngat tau..
iloveyou muhammad zarith syafiq


end off story  majlis  perkahwinan akk aku..thnks agains pada semua yg telah hadir ke majlis ini :)
                                            HAPPY ENDING MY SISTERS.iloveyou