SWEET SONG

Tuesday, 11 September 2012

MAJLIS PERKAHWINAN MY SISTER 25.08.2012

    hye guys aku nak cerita sikit ini pasal majlis perkahwinan dua org akk aku yg berlangsung pada 25.8.2012 bertempat di dewan serbaguna taman kota jaya,kota tinggi hari tu..tema akk aku warna purple.cntik colournya.hehe.btw meriah jgk larh kan majlis akk aku nie walaupun mmbe2 aku ramai yg tak dtg,ta pew aku paham mybe busy beraya larh kot..huhu.btw ramai kawan2 papa and mama,kawan2 akk aku ckp dkt aku kenape aku tak sekali kawin saing dgn akk aku dua org tu.haha.rase kelakarkan?umur baru 18 tahun dah nak dirikan rumah tangge,mmng tak larh cite nye.hehe.lgi puwn aku tak ready lagi jdi isteri org..so relax dulu..saing dgn abg aku jep larh nnt kawin.huhu.for sure aku nak say thanks dekat mmbe2 aku,mama zahura and dkt semua org yg sudi dtg majlis akk aku ini..meriah majlis tu dgn kehadiran korg :) ..btw thanks jugak dekat org yg pling aku sayang MUHAMMAD ZARITH SYAFIQ BIN ZAZALI kerana dah sudi dtg dkt majlis akk aku ni..for you all information ramai mmbe2 aku ini asyk tnye dia ini mane,tak dtg kew majlis akk aku ni.aku ckp jep ar dtg..dia org tnye mybe sbb aku nan zarith ini asyk slalu sama2 jep kot dulu and tak pernah berengang..aku fikir dia tak dtg rupenye dtg..thnks my dear.iloveyou so much..kawan2 aku yg lain fatyn,haiqal,mad nor,adin,acha mahfiz,zizul,acha,ain,aimi,wan,kecik,iftikal,ika,lynda,boboy, angah and ramai lagi larh..thnks tau korg sbb dah dtg.aku hargai :) ..for the lastly aku doakan dua org akk aku iaitu nice and melia akn bahagia dgn suami dia org sampai ke anak cucu,harap rumah tangge korg akn bahagia and harmoni..semoga mendapat anak2 yg soleh and soleha..aku sayang korg sangat2 :) ..iloveyou..


                  *antara-antara picture semasa majlis perkahwinan kedua akk aku :)
PICTURE 1:ini larh akk first aku nice farjuna bersama husband dia

PICTURE 2:ini pulak akk kedua aku melia farjuna bersama husband dia

PICTURE 3:yea picture bersama akk first aku and husband dia,aku bersama my dear zarith

PICTURE 4 :bersama si dia iloveyou more,more and more
                                        look baju kami sama colour,kami kawin jugak.haha

PICTURE 5:aku suapkan dia kek..mcm kita org pulak kan yg kawin.hehe.
btw aku sayang dia sngat tau..
iloveyou muhammad zarith syafiq


end off story  majlis  perkahwinan akk aku..thnks agains pada semua yg telah hadir ke majlis ini :)
                                            HAPPY ENDING MY SISTERS.iloveyou

No comments:

Post a Comment